Modelwoning

Vast staat dat aspirant kopers, door het ontbreken van de inrichting de ruimten in de woning niet goed kunnen beoordelen. Daarnaast zijn ze veeleisender geworden en gewend geraakt aan een stijlvolle ontvangst. Full House Meubelverhuur richt modelwoningen zo in dat de pluspunten worden geaccentueerd en dat negatieve punten worden onderbelicht. Full House Meubelverhuur zorgt ervoor dat modelwoningen stijlvol en voor de juiste doelgroep worden ingericht.

Full House Meubelverhuur verzorgt de vloer-, wand- en plafondafwerking en meubelen en accessoires voor alle modelwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor de modelwoning.

De plafonds en wanden kunnen worden voorzien van verschillende kleuren latex en/of behang. De vloeren kunnen voorzien wij van kwalitatief hoogwaardige parket-, PVC- of laminaatvloer. Als laatste verzorgen wij natuurlijk de lampen en de gordijnen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Iedere modelwoning krijgt een eigen aankleding, afhankelijk van de doelgroep en de modelwoning.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een optimale presentatie van uw modelwoning.