Rust- en logeerwoningen

Tijdelijke woning maar toch het gevoel van thuis.

Een rust of logeerwoning is een tijdelijke woning waar bewoners tijdens de bouw of renovatie van hun eigen woning kunnen verblijven. Full House Meubelverhuur verzorgt en ontzorgt graag als het gaat om de inrichting van deze tijdelijke woningen. Als bewoners tijdelijk, van 1 dag tot meerdere maanden, elders moeten verblijven dan is het belangrijk dat men zich net zo thuis voelt als in de eigen woning. Ook voor stoffering en verlichting van wisselwoningen bent u bij ons aan het goede adres. Kies je voor rustwoningen waarbij de bewoners aan het eind van de dag terug gaan naar hun eigen huis om te slapen, dan zorgen wij voor een knusse huiselijke leefruimte met mogelijkheid om te koken. En hebben de wanden een opfrisbeurt nodig? Dan schilderen we deze graag.

Wij regelen alles voor de tijdelijke woningen, tot in detail. Ingerichte keuken, huishoudelijke apparaten, fijne zithoek, boxspringbedden, en uiteraard accessoires voor de huiselijke sfeer. Wij denken mee en ontzorgen.

Zoek je als bouwbedrijf of woningcorporatie een tijdelijk thuis voor de bewoners van de te renoveren woningen? Bespaar tijd, geld en zorgen en schakel Full House Meubelverhuur in. Wij verzorgen graag een rust of logeerwoning.